Hazard / Flashers [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Hazard / Flashers


USPEEEDIWRITE
03-03-2004, 06:02 PM
Does the 2000 GAGT have a Flasher Relay ? My Hazards lights are not working , I checked the 15 amp fuse and its fine, so my only other thought is maybe the relay is out (if it has one). Has anyone else experienced the same problem?

2000GA
03-03-2004, 06:08 PM
Its more than likely that your hazard switch has gone bad, theres a few posts around about that but to sum them up theres a recall about it, dealerships have been instructed to replace the hazard switch. some will some won't. I picked up the part myself 30 bucks and put it in.