trunk release [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : trunk release


kong
03-12-2004, 12:58 PM
my trunk release switch on the driver side door won't open my trunk, but my remote does, what's wrong?

Molson
03-12-2004, 01:03 PM
the switch is not working.

kong
03-12-2004, 01:07 PM
where and how much can i pick up a swith and is it an easy fix?

coupe
03-13-2004, 12:21 PM
Hey Kong where in michigan you at? Grand Rapids here!
Well i have a water leak that gets water into my fuse box that now and again and it makes my trunk release not work, it sucks.

kong
03-14-2004, 09:44 PM
Sup Coupe! I'm in Lansing. I don't know if I have a water leak or not. I kinda doubt I do though. Maybe the wiring or something came loose or something. I have a friend who lives in G.R., he actually stays in Kentwood. I be up there sometimes.

coupe
03-15-2004, 01:03 PM
Shoot me a PM if ya ever do come this way. I doubt you have a water leak to, because if ya did you would definatey know it.

action
03-16-2004, 07:26 AM
Unplug the switch, then short the terminals with a jumper wire. If the trunk releases, then problem is in the switch, if not, could be a wire chafed off in the harness comming out to the door.