3300 to a 3400? [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : 3300 to a 3400?


GrrrCnD085
09-03-2004, 11:39 PM
i cant seem to find anyone that has done this swap? i have a 92 grandam with the 3.3l v6 stock and its about to blow lol i need to put a new engine in it and im trying to figure out what to get it would be nice to put somthing a little bigger/more powerful in but i dont know i want it to bolt directly up and use the stock ecu if i can? anyone know? my engine mounts on the car are actually on the top of the engine so i dont know if this is special or what? thanks ~Doug

5-lO
09-04-2004, 08:40 AM
Well my assumption is that the 95GT and the 92GT have the same engine mounts as they were the same production thing. I know that a 3400 has been put into a 3100 GT so my assumption is that yes it should be fine. Contact the member 95-GT about doing it as he has a 3400 in his.

Jon

jazzman
09-05-2004, 07:34 AM
or since the 3800 is a version of the 3300, you could try and put one of those in and that would be sweet!