Different Guage Cluster [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Different Guage Cluster


n43210
09-10-2004, 06:35 PM
If i switch out my guage cluster from a different car will the tach show the mileage of my car or the last car? thanks for any help you can give me.

grandamgt6969
09-10-2004, 06:39 PM
your car. The mileage is controlled by your computer not the gauge cluster computer

n43210
09-10-2004, 06:41 PM
i figured that but for some reason the cluster i got is telling me my car has 25,000 miles more that it does. wierd.

Hexx
09-10-2004, 07:27 PM
i figured that but for some reason the cluster i got is telling me my car has 25,000 miles more that it does. wierd.

What car does it come from?

n43210
09-10-2004, 08:51 PM
1999 ga gt