HVAC Fan Switch [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : HVAC Fan Switch


twistedindy1
01-23-2005, 10:37 AM
I just have a quick question and don't know if anyone out there has the same issue, but on my fan switch for my Heater/AC it only works on 3, 4 and 5 and not 1 or 2 and I was wondering if anyone knew what would cause this and how to correct it...thanks for your help.

Hodge
01-23-2005, 11:38 AM
before some **** tells u to search, look at the "sticky" in the technical forum, it will tell you what is wrong. HVAC 1 and 2 not working... go there.

UNCTYPE-S
01-23-2005, 11:44 AM
if some dikc tells him to search, and your telling him where to go, what does that make u?

here: http://www.grandamgt.com/forum/showthread.php?t=1346

twistedindy1
01-23-2005, 08:33 PM
Thanks guys, I found that right after I posted this, I don't need any help on this anymore and have ordered the part to fix the problem.

Hodge
01-23-2005, 08:43 PM
a helpful nice person.