Autolite plugs [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Autolite plugs


GrandyGT
03-27-2005, 02:08 PM
i just bought some autolite plugs for my 2.4 and about a week ago and had my mechanic install them, now my car jumps when i accelerate... shortly later my check engine light came on... i havent got it checked yet but im pretty sure its a cylinder missfire... took of the metal plate over the plugs and two of them wiggled when i touched them.. hmmm... i was only able to get one out cause the other one was in there so tight!! do you think they were torqued to tight or do you think its a problem with the plugs im using??

john_ertw
03-27-2005, 02:40 PM
if they wiggle I believe hey are either too lose or the threads are stripped. did you need a wrench to take it out? I would bring it back to the mechanic you went to and ask him to look it over.

GrandyGT
03-27-2005, 03:23 PM
well i looked at the plug i was able to get out and replace.... it was cracked and broken right above the thread..... i think it was torqued to tight. im gonna bring it back to the mechanic tomorrow morning.