AC 1,2,3 no worky [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : AC 1,2,3 no worky


White Choclate
04-04-2005, 06:01 AM
I read the sticky and I changed my resistor today.. 40 bucks and a bloody pinky. Not a problem. I read some other post which stated they changed the resistor and got different problems. I had 4/5 working but no 1/2/3 positons. Now with the new resistor I get only 5..so i put the old one back in and I get my 4,5 working. Anyone have any suggestions'?

atc3434
04-04-2005, 07:03 AM
Bad resistor or switch... try another resistor.

White Choclate
04-05-2005, 06:31 AM
Yeah but I already bought a resistor. I had to put the old one back in because I get to use 4, 5.

With the new resistor I only get 5. Eitheir I trade in for another resistor or there must be some other problem. What's this switch?

bigbenSC
04-05-2005, 07:08 AM
Check the fuse, the first 4 run off a different circuit than 5.

White Choclate
04-05-2005, 11:29 AM
Damn I hate being a dumb-ass, but which fuse should I check. Will it be labled A/C or something down that line???

AaronGAGT
04-05-2005, 02:11 PM
so the 1-2 settings are on one blower resistor, 3-4 on another... and 5 by itself? Thats the most stupidest thing i've heard... in my life.