Hardwire Help [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Hardwire Help


my02gt
08-04-2005, 01:24 PM
I bought the kit from bestbuy. I guess you have to jam it into the fuse box and then replace the fuse. However, when i touched the wire to the radio fuse location, it sparked. Is it supposed to do that? if so i will go ahead and connect it but i wanted to be sure be4 i do some major damage.

Matt95GT
08-04-2005, 01:33 PM
I'm not sure what you are talking about... but it sounds like you should immediately stop attempting to alter the electrical system.

On top of that, any wiring "kit" that taps into the fuse block = clown shoes. :farz:

my02gt
08-04-2005, 02:25 PM
I was trying to hardwire my radar detector.....anyway disregard what i said earlier cuz it worked. I wired it to my stereo fuse but my detector would always stay on even with the radio off when the door opened. SO i just wired it to my sunroof fuse and it works fine. turns on and off with car.