Trackion Control [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Trackion Control


96 TRANS AM
10-09-2005, 08:34 AM
When I start the car now and start to go anywhere, when i turn the wheel left, the trackion control light comes on and i can fell the car using the trackion control, but it is not losing any trackion. Also the car abs lights and trac off lights come on and will not go off until i turn the car off and back on. What is making all of this happen, I think it is starting with the trackion control sensor, but I dont have a clue where to start, can someone please help me out.


The trackion control also comes on when i turn right, but not as usual as when I turn left.

This is on a 99 GAGT.

GrandAmGT-2008
10-09-2005, 09:18 AM
http://www.grandamgt.com/forum/showthread.php?t=55769&highlight=traction+control

this should be of some help.. and its spelled "traction"

96 TRANS AM
10-09-2005, 01:02 PM
Thanks For The Correction, Was In A Hurry.

GrandAmGT-2008
10-09-2005, 01:51 PM
your welcome.. if it was anybody (else) wouldve helped they would have told you to search. :rolleyes:

Ajaxus
10-09-2005, 03:14 PM
i would have atleast told him to fix his spelling before searching, gimme some credit on that, lol.

GrandAmGT-2008
10-09-2005, 03:22 PM
lol, yeah i guess they are "kinda" helpful sometimes :p

Ajaxus
10-09-2005, 03:59 PM
well ya gotta think, with as many members and posts as there are, this site is a huge database of information. a search would find loads more information in a few seconds than one or two ppl could type out in a matter of minutes or hours from the original post.

GrandAmGT-2008
10-09-2005, 04:06 PM
yeah.. thats why i searched myself and pasted the link.. didnt take me two minutes.. when i coulda jsut wasted one post telling him to search and correct his spelling

pyro
10-09-2005, 04:08 PM
ok boys :horse:

brim
10-11-2005, 09:21 PM
check the posts, but it could be a bad wire on the wheel sensor or sensor itself somehow losing connection