broken guages questions [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : broken guages questions


onesexyga
04-02-2006, 06:06 PM
So i had my guages out to change out some leds. Everything went fine, put them back in, went to set the needles. Nothing. The tach sorta works. gas guage works. Temp doesnt really. Speedo is completely dead. I dont really think theres much i can do for them. The motors are all connnected to the boards. They should be in the right way. I doubt it, but any way i can replace just the motors? If i do need to get a whole new assembly where is the best place to get it. Theyre like 100 bucks on ebay. Also what will fit? Any 99+ GT?

onesexyga
04-02-2006, 07:55 PM
also if i do get a new guage cluster from a junkyard, will the motors from an se fit into the gt and work properly?

Panacea
04-02-2006, 10:05 PM
Do you have gauge overlays? If so, it could be that they're sticking up enough to block stop the needles from moving.

coupe
04-03-2006, 05:47 AM
also if i do get a new guage cluster from a junkyard, will the motors from an se fit into the gt and work properly?

I can answer this for sure. Yes they are interchangable, i have an SE cluster in my GT (no not my doing).