arcade problem? [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : arcade problem?


freakydeaky
04-03-2006, 10:14 AM
is there a time-out?.. each time i play pacman, reach 100 thousand points, and lose all my men, the board seems to log me out, not logging my high score... is there a way i can prevent being logged out, while in the arcade?

Jeremy
04-03-2006, 10:36 AM
I don't believe there's a timeout on the arcade. do you notice this in any other games or just the pacman?

freakydeaky
04-03-2006, 12:01 PM
also happens with mrs. pacman

freakydeaky
04-13-2006, 12:12 PM
both games keep automatically logging me out after playing for a little while... someone please fix or tell me how to fix

Jeremy
04-13-2006, 02:11 PM
maybe it's a sign you should play a different game. Since they're little applets, there's nothing really I can do to fix them.

freakydeaky
04-14-2006, 08:07 AM
maybe it's a sign you should play a different game. Since they're little applets, there's nothing really I can do to fix them.

thanks anyways

Ajaxus
04-14-2006, 08:14 AM
do you login each time you visit this site or do you have it set so that you are automatically logged in?

ive noticed that if you login each time you visit then there is a good tendency to be logged out when playing some of the games and thus lose your score.

freakydeaky
04-15-2006, 07:35 AM
do you login each time you visit this site or do you have it set so that you are automatically logged in?

ive noticed that if you login each time you visit then there is a good tendency to be logged out when playing some of the games and thus lose your score.

i log in each time i visit.... i'll try the automatic way, thanks

freakydeaky
04-17-2006, 11:55 AM
thanks aj, problem solved