Help!! with noise in front end? [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Help!! with noise in front end?


03GaGTSCT
05-11-2006, 12:11 PM
Hey guys help me out if you could,
I have brought my 03 SCT in two times now. the first time they said they could not duplicate the problem and i said let me take you for a ride. then they heard it. They replaced the strut tower on the drivers side. That did not fix it and he said i know the problem is there is a TSB for brake calipers and they greased them and it still makes the noise. Its sounds like the brake pads are rubbing on the rotors that is the best that i can describe it. The brake pads are good.. i have bought new rotors but have not put them on. I think the next thing i going to have the shop try is the hub? If anyone has any idea what or where this noise is coming from please help me out.

coupe
05-11-2006, 12:12 PM
Do you still have rsa's? I bet thats it.

How the hell did they replace the tower?

03GaGTSCT
05-11-2006, 12:24 PM
Yeah i have the rsa's , they replaced the stut assembly or something they said they would mail me what they done to it nothing yet.

coupe
05-11-2006, 12:26 PM
Is the noise at low speeds?

03GaGTSCT
05-11-2006, 12:28 PM
yes it seems to get louder when you stop at a light then start to go again.

coupe
05-11-2006, 12:48 PM
In that case its your RSA tires.

Search for RSA's, you will read alot of people had that problem including me. Thats why i knew what it was right away.

iceman1793
05-11-2006, 06:16 PM
Coupe is right. I had the same problem. I changed the pads and rotors and still had the noise. I found out it was the RSA's. I replaced them and the noise was gone.

03GaGTSCT
05-13-2006, 05:38 PM
Thanks for your help guys i changed my rotors and it seems that the noise i was hearing is gone.