climate selection not working [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : climate selection not working


ryanbgb22
11-09-2006, 12:51 PM
I am not refering to the hvac resistor replacement...however I have that problem also.

On top of the resistor, I now cannot select where I want air to be blown. Air is coming out of every vent when the fan is on, and no matter what I select-defrost, lower feet vents, upper vents, etc. it does not change anything and air continues to come out of every vent.

rocketfast123
11-10-2006, 01:18 AM
Pull out the controls and make sure the vacuum lines are connected all the way.

ryanbgb22
12-21-2006, 12:38 PM
just so if anyone else ever has this problem, the cause was a vaccum leak. I had to buy a new hose, install was simple.