Oil pressure switch socket [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Oil pressure switch socket


lastyear4gt
12-27-2006, 12:45 PM
Anyone know what size of oil pressure switch socket I need to get? When I worked at the dealer, I just used chanel locks, but I cant do that with the engine in the car still!

silvergtjrad
12-27-2006, 06:50 PM
there is a special socket for it

lastyear4gt
12-27-2006, 08:34 PM
I know that, but there are different sizes, what size is it was my question.