Removing fusebox [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Removing fusebox


badboy2451
01-10-2007, 03:56 PM
Trying to run my power wire thru the firewall but want to get the fusebox out of the way, so plain and simple, how the hell do you remove it??

notsoaveragej0e
01-10-2007, 04:01 PM
IIRC, you have to have the airbox out, and it sort of...slides forward... I want to say there is a clip you have to push somewhere. I don't think mine came out completely, but slid forward enough to get my power lines through.

badboy2451
01-10-2007, 04:24 PM
i have an intake so the airbox is already out, i tried pulling it in every direction to get it out and it wouldn't budge...i did some searching and someone did mention that there is a clip you need to push but i found nothing when i looked in the engine bay

videoman
01-10-2007, 05:23 PM
directly under the middle of the fusebox, there is a clip that you press upwards. While holding it up you can slide the box forwards to remove it.

iceman
01-10-2007, 05:30 PM
http://www.grandamgt.com/forum/showthread.php?t=63009&highlight=remove+fuse+box