Avatars Not Working [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Avatars Not Working


King Justice
01-17-2007, 01:15 PM
Hi. My avatar is not working...vBulletin keeps giving invalid URL error if I specify a valid URL. I cannot upload it because it's like 19.5kb and your forum is only accepting 16kb.

Please assist. I am not a n00b to this kind of stuff, even though I am new to this forum. :p

Thanks.<3

Molson
01-17-2007, 01:23 PM
make it smaller then upload it.

what is the url?

King Justice
01-17-2007, 01:36 PM
make it smaller then upload it.

what is the url?
URL is from ImageHosting.us so it shouldn't be a problem..it's a valid filename extension (.jpg).

Exodus
01-17-2007, 01:55 PM
Check to see if your resolution (DPI/PPI) is set to at 72 max, file saved as jpg and its in rgb color mode.

ryanbgb22
01-17-2007, 02:10 PM
wow this guy is going crazy with the new threads.

you most likly have to make it smaller then upload it, there is a max rez that the pic for it can be.

King Justice
01-17-2007, 02:16 PM
wow this guy is going crazy with the new threads.

you most likly have to make it smaller then upload it, there is a max rez that the pic for it can be.
Well I have been waiting mad long for the admin to activate my account. I don't like that setting...to reduce spam on my vB forums, I just use some plugins. I am a webmaster also. ;)

My avatar pic is smaller than yours by the way, so size is not an issue...I think it is the vBulletin settings. :p

Rich
01-17-2007, 02:18 PM
i dont think the settings will be changing anytime soon. try some of the things the other people said. i can help you out with the pic if need be.

iceman
01-17-2007, 04:20 PM
make it smaller then upload it.

.