Need help fixing my hazards!!! [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Need help fixing my hazards!!!


torq455
08-07-2007, 10:15 PM
04 GASE 3400. recently cleaned the multifunction switch and solved the random click, however, my hazards still do not work. what do i check for next and where? of is my muli switch still causing the problem even though it's working fine? i've tried replacing the flasher/hazard relay already.

fo44rd
08-08-2007, 05:37 PM
I think there is a recall on this problem but am not sure if it covers your year.

cardude007617
08-08-2007, 05:49 PM
is the fuse blown

torq455
08-08-2007, 06:23 PM
no. after looking at the fuse, cleaning the multi switch, and replacing the hazard/signal relay switch. i don't know where else to look! is it possible that the multifunction switch is the cause even after i cleaned it?

fo44rd
08-13-2007, 12:16 PM
no. after looking at the fuse, cleaning the multi switch, and replacing the hazard/signal relay switch. i don't know where else to look! is it possible that the multifunction switch is the cause even after i cleaned it?

It is a possibility. If you can get one cheap (dont go to a dealer, get the oem and acdelco number and check ebay) and can go it yourself it really wont cost you that much.

torq455
08-13-2007, 05:34 PM
well....guess i'll give that a try. thanks guys!

PhantomLover007
08-13-2007, 06:31 PM
Found some on E-Bay.

http://search.ebay.com/grand-am-multifunction-switch_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQpqryZgrandQ20amQ 20mutifunctionQ20switchQQsatitleZQ22grandQ20amQ22Q 20multifunctionQ20switch

torq455
08-13-2007, 08:09 PM
dude! 80 bucks for an aftermarket? sheesh!

fo44rd
08-15-2007, 01:16 AM
dude! 80 bucks for an aftermarket? sheesh!

YEAH......seems high.