no dashlights [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : no dashlights


aaron89
01-08-2008, 12:11 PM
ok i my dash lights went so i replaced the fuse and they went again and i put in another then i put a fuse in and the light never came back on, this is realy anoying when driving at night, iv checked all the fuses on both sides of the dash and under the hood and they are all good, any suggestions?

SSRacer
01-08-2008, 12:26 PM
Ducktape a small maglight to your steering column?

aaron89
01-08-2008, 12:51 PM
nah lol, i thought about finding the wires for the dash lights and hooking them up diect on a switch lol

cardude007617
01-08-2008, 02:26 PM
Ducktape a small maglight to your steering column?

why does it have to be a small one?

SSRacer
01-08-2008, 02:45 PM
why does it have to be a small one?

LOL...well, I guess you could use one of the big 5 D cell ones, but it's really going to kill the turn radius with the flashlight sticking through the steering wheel lol

timka86
01-08-2008, 03:29 PM
did you check the dimmer next to the fog light switch?...

worth a try. one time i hit it with my knee by accident, and turn them off. and when nighttime came, my parking lights worked, but interior lights didn't. i checked and double checked each fuse, all three fuse panels. turned out it was just dimmed all the way down.... one of those moments.

sometimes the right solution is the easiest one.

aaron89
01-08-2008, 03:45 PM
no its not that

aaron89
01-08-2008, 06:10 PM
is there any realy that would have something to do with it? i couldnt find one that did but i mite have missed it,or could a switch be gone? even tho they are suppose to come on on their own and everything still does, if no one has any ideas would i be able to join into some wires and hook them up direct on a switch? if so any one able to tell me which wires? this is realy a pita and no im not taping a flashlight to the colum lol.

stewartfn18
01-08-2008, 06:24 PM
if you replaced the fuse once and it went out again, then there might be a short somewhere. Just a suggestion.

aaron89
01-08-2008, 06:58 PM
yeah, it happened after i hooked up my stero, i think it was because i tied the the power and memeory wire in to the wires for the plug in the dash for thge e lights switch, i dont kno why i did this but i fixed it.

aaron89
01-10-2008, 12:15 PM
anyone kno were i can get a wiring diagram, or know what wire comin out of the plug of the cluster is for the lights?

timka86
01-10-2008, 12:18 PM
back of a haynes manual may have one, or alldata.com

aaron89
01-10-2008, 01:16 PM
alldata requires signing up and it cost

aaron89
01-10-2008, 03:52 PM
i took the circut board out of the cluster and the penut bulbs arnt blown and will light up hooked up to 12v out of the board but put them back in and the goes out, take em back out of the circut board and they will light again as soon as the touch the circut board they go out. the bulbs for the high beam and singnal lights work in the cluster and out but the bulbs to light it up wont light in the circut board, could hte board be broken?