R-134A Question [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : R-134A Question


Korben
02-12-2008, 02:30 PM
Ok. My air conditioning isn't nearly as cool as it should be but it isn't hot. I'm thinking the R-134A is out. How do you replace it? Do you have to empty the old crap or does it evaporate with time?

onesexyga
02-12-2008, 04:02 PM
If you buy a recharge kit it comes with pretty thorough instructions.

blazingerbs
02-12-2008, 04:11 PM
you dont have to empty it. it doesn't go bad, just escapes... and then you dont have enough.
use a generic a/c top up kit, they work with R134a and many others.
it'll be good as new probably. i know a guy who has to put 2 full cans in every summer. but if you just have a slow leak, you should be good with one can