performance clutch pack [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : performance clutch pack


TFA
02-26-2008, 07:36 AM
Im soon going to be having tranny work done, mainly to fix the issue of my shot 3rd clutch pack. is there any place that sells a better/performance clutch pack for the tranny?

AaronGTR
02-26-2008, 07:44 AM
All the trans info you need right here.

I want to make my grand am faster (http://www.grandamgt.com/forum/showthread.php?p=936421#post936421)

http://www.raybestospowertrain.com/

TFA
02-26-2008, 07:51 AM
All the trans info you need right here.

I want to make my grand am faster (http://www.grandamgt.com/forum/showthread.php?p=936421#post936421)

http://www.raybestospowertrain.com/

i saw that and attempted to locate the blue clutch packs on the website with no luck. the product number you list is not on the site anywhere.

Edit: Nevermind, I dug it up in the catalog.

gectek
02-26-2008, 10:37 PM
also they offer some stage 1 red clutches that are about mid way between the blue plates and regular stock clutches, and they are midway in the price range as well....i have a set if you want em...$80 shipped

TFA
02-27-2008, 05:36 AM
also they offer some stage 1 red clutches that are about mid way between the blue plates and regular stock clutches, and they are midway in the price range as well....i have a set if you want em...$80 shipped

youve got PM

gectek
02-27-2008, 12:23 PM
All the trans info you need right here.

I want to make my grand am faster (http://www.grandamgt.com/forum/showthread.php?p=936421#post936421)

http://www.raybestospowertrain.com/


hey aaron did u ever find out that they are an actual part from raybestos...?

AaronGTR
02-27-2008, 09:46 PM
hey aaron did u ever find out that they are an actual part from raybestos...?

What's that?

gectek
02-27-2008, 10:52 PM
u dont remember how u threw a tif when u thought that just because they werent in the older catalogue that they werent a part from raybestos...on the how do i make my GA faster thread....

AaronGTR
02-28-2008, 05:39 PM
u dont remember how u threw a tif when u thought that just because they werent in the older catalogue that they werent a part from raybestos...on the how do i make my GA faster thread....


Oh that... yeah I saw they were a part after you posted a link in the page. Didn't you see spruce's reply about it? And anyway it wasn't the older catalog I was looking in. That was their new 2008 catalog linked off of their current website and it didn't show any apps for the red plates for grand ams so... I was just irritated that I was getting incorrect info from the raybestos site. That wasn't a tif. ;)

gectek
02-28-2008, 06:07 PM
well i was just saying that because they did recently upgrade their site and the catalogue...thats all, proceed

i saw the last post just didnt know he edited it