PCM---Help ! [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : PCM---Help !


ScheckZ28GT
04-04-2008, 04:24 PM
Can I install my PCM from MP racing and then drive it to the dealership to get the CKP sensor learn ? Will it hurt anything? Thanks

lightningGA
04-04-2008, 07:43 PM
Won't hurt anything.....you might get a check engine light though.

Just make sure they don't reflash the PCM.

HaVoK~DOGZ~
04-04-2008, 09:43 PM
i just bought one from them one... will i have to take it to the dealer as well or can i do this myself???

lightningGA
04-04-2008, 09:59 PM
The only way YOU can do it is if you have a DHP PowrTuner or the HPTuner...otherwise you'll have to have the dealer do it.

Or find someone local with a tuner to do it for you....only takes a minute or 2.