Help with connecting ebrake wire to navigation [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Help with connecting ebrake wire to navigation


Grandamn
08-11-2008, 07:10 PM
I installed a pioneer 700bt . its all hooked up except for the wire that hooks up to the e brake. I pulled out my venter console but i only see one blue wire going to the back of the ebrake. im assuming its a ground but the pioneer manual show two wires going to the ebrake. i hooked it up to the wire and it gets juice but it does not turn on and off with the handle raising and lowering. I would just leave it but if the wire is connected to a constant the unit says not installed properly on the screen. Please help.

plastic_indian
08-11-2008, 07:54 PM
Blue wire is signal to BCM. Switch appears to be case grounded.

Grandamn
08-12-2008, 03:44 PM
do you know where i can find this case? thank you so much for your reply

Mattz
08-12-2008, 06:06 PM
you really dont need to attach it to you e-brake.. just ground that wire..

Grandamn
08-12-2008, 06:45 PM
I tried that and it kept saying it noticed an improper installation

Grandamn
08-13-2008, 02:47 PM
doe anyone know where to locate the ecbm?

Grandamn
08-15-2008, 10:39 AM
once the unit detects improper installation it will not let me enter in addresses or change any settings. i can run the wire connected to a switch but i would rather just hook it up to my parking brake. any one with any information please help. i need to put my car back together and i want to make sure this wire is run properly before i do that. thanks