No High Beams [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : No High Beams


Rouser78
12-13-2008, 09:00 PM
Alright I got some headlights same as this post.
http://www.grandamgt.com/forum/showthread.php?t=74248&highlight=hid

Would of been nice to run across this before I started installing but anyway everything works except the high beams. When I switch to high only the driver side switch and damn they are bright. Anyhow has anyone else ran into this problem before. And what did you do or do they still not work. ;crap

4EverYoung
12-13-2008, 09:50 PM
:confused:

stewartfn18
12-13-2008, 10:01 PM
wrong section dude. other than that, i have no help to offer.