Oil temperature [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Oil temperature


Tank33
07-12-2009, 05:48 PM
Is there one of those useless oil level sensors in the oil pan of GA's?

I want to install a Oil temp sensor, but I am wondering if there is a way to do so, without drilling into the pan for a sending unit? I thought about T'ing off at the oil pressure sender, but I do not have the clearance even when using different elbow combinations and such.

Any suggestions?

KhellendrosxS
07-12-2009, 06:23 PM
I put a 'T' on at the stock sender location. You just need to get a 1" extension to get you away from the block. I actually had the 'T' and another outlet to supply the oil on my supercharger so there were two senders (stock and oil PSI) as well as the supply line so there is plenty of room to work with there.

Tank33
07-12-2009, 07:03 PM
All right thanks, you wouldn't happen to know the size needed would you?

juanvan
07-13-2009, 07:52 AM
1/8 inch
Just put one in my car