dimming, flickering [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : dimming, flickering


hahano404
08-16-2009, 11:26 PM
aight i did some searching but havnt came to a decent conclusion on whats goin on and how to fix it.

while driving the trip/odo flickers. (at any rpm not just at idle.)
a few times after coming to a stop everything electrical resets. (cluster lights up like i just started the car. radio reboots. radar goes through its turn on.)
but the car doesnt stall.

i have 0 gauge every where. i sold my subs bout a month ago. and i have a new batt and a fairly new alt. and im using led tails.


thanks for any help in advanced

rocketfast123
08-16-2009, 11:35 PM
Your dash fuse and other fuses might have corrosion on the pins. Happen to my car before.

zukiracer19
08-16-2009, 11:42 PM
Ground? and could be your altenator going, i had a brande new altenator, hooked some fairly large subs up, altenator took a crap after like 2 months. thank u for warranties

hahano404
08-17-2009, 08:57 AM
thnx got a tropical depression on me now so ill test the alt tomorrow. didnt see any corrosion.. thanks again

hahano404
08-17-2009, 12:25 PM
was able to bring it in during lunch. charging system came out clean. no probs. guessin ill have to search a little harder for grounding points. any grounds you think im overlooking please let me know.

zukiracer19
08-17-2009, 12:33 PM
whoops nvm that lol

burgett2103
08-17-2009, 03:12 PM
yeah just check fuses and relays, as like said could be corrosion

hahano404
08-18-2009, 06:30 PM
well i found under the drivers sill panel.. (i believe thats the correct name.) that there was a grounding cluster that was all green. i cleaned it off with some contax and havent been able to get it to act up since. thnx again

zukiracer19
08-18-2009, 09:26 PM
nice to hear u got your problem solved, we hope!

rocketfast123
08-19-2009, 03:13 AM
I was half right :)

hahano404
08-19-2009, 08:20 AM
lol thanx tater