Passenger light won't work [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Passenger light won't work


icecats87
01-22-2010, 05:32 PM
Okay so i had to put old lights in so i could drive and plugged all wires in passenger light and turned lights on and the driving light is super dim and won't turn on enough to see it what could be wrong ill get pics later

scott_c83
01-22-2010, 05:43 PM
pics would definitely help, did you try switching the bulbs with other side? might just be a defect...

icecats87
01-22-2010, 11:40 PM
Might be able to see but the passenger one barley comes on i bought a new light for them. also took driver one out and put it in still didn't do anything

scott_c83
01-23-2010, 12:39 AM
when you switch from high to low beam, does it turn off for a split second(flicker), or just stay the same?

icecats87
01-23-2010, 01:34 AM
when you switch from high to low beam, does it turn off for a split second(flicker), or just stay the same?

I can't remeber i think it does flicker but im not 100% sure

icecats87
01-23-2010, 04:40 PM
also the service vehicle light is on

icecats87
01-25-2010, 09:11 PM
It was one of the fuses >.< the first thing i should of checked was the last thing i checked =(

PhantomLover007
01-26-2010, 03:07 PM
Always check the fuses first... lol lol

icecats87
01-26-2010, 04:22 PM
Always check the fuses first... lol lol

I thought it couldn't of been a fuse since some light still lit up and thought if it was a bad fuse the whole light wouldn't work

PhantomLover007
01-26-2010, 04:41 PM
I had too much fun w/ my wifes Satty once trying to figure out what was wrong w/ it and it turned out to be a partially blown fuse... lol lol ;crap