theftlock issue. need help asap! [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : theftlock issue. need help asap!


99PGAGT1
01-10-2011, 01:47 PM
Car is a 99. I took out the aftermarket hu and put in the stock, because im getting rid of the car. Got it in and turned on the car and the display is blank, all the other red lights are lit but no loc on display. if i press recall, loc comes up for about 10 seconds and then goes blank again. how in the hell do i get it unlocked.

99PGAGT1
01-11-2011, 09:14 PM
wow, awesome site.

Ceej
01-11-2011, 10:27 PM
Did you have to hard wire the whole thing or did you use a harness? You may have shorted a wire or messed up the harness

JRYAN34
01-11-2011, 10:36 PM
wow, awesome site.

little emotional?

Take the head unit out and make sure all the wires are correctly connected. Your obviously getting power to the hu so whatever wire run the lcd screen i snot connected. If you have aftermarket wires, you may want to get a stock set of wires

2000 GT Coupe
01-12-2011, 01:22 AM
Could it be it a bad head unit? I dont think the 99 had the vin matched to the car so it should not be an issue.

99PGAGT1
01-13-2011, 01:37 PM
The wiring is all factory, i used a harness to work the aftermarket hu, so the stock hu just used the original plug. If i press recall on the radio it says Loc for about 10 seconds and goes black again, so the lcd is working.

Jmoney3318
01-13-2011, 02:34 PM
Tech II program or go to the dealership to have them reprogram it, will run you like 45 bux or so.