ramair with cai filter [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : ramair with cai filter


teamhughes
05-10-2011, 08:58 AM
just a question about the ram air, mine isnt connected in the front i was thinking that the CAI filter might fit on it, could someone help me out?

FuriousG
05-10-2011, 09:26 AM
Not sure what you mean. Post a picture and let us see what you have.

teamhughes
05-10-2011, 09:29 AM
its after the filter on the ramair goes down where the cai goes

FuriousG
05-10-2011, 11:21 AM
Wouldn't do you much good since the bottom of the air box is where the unfiltered air is. If you filter air in from the bottom you will still have your normal box filter to go through. No real gains and the odds of a cone filter fitting nicely on the oval shaped tubing is pretty slim. Better off just getting all the tubing and putting in a real CAI or keeping it stock.

teamhughes
05-10-2011, 02:31 PM
yeah i already have the stage 3 cai but it just gave me an idea, wasnt doing it for any gain doing for mosty more sound