Transmission line replacement [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Transmission line replacement


Ground Hugger
07-15-2012, 10:38 AM
I need to replace my transmission lines. 03 Grand Am GT 6 cyl. Mine are rusted out and I have a hose clamped on them for now. I want a permanent fix! What are my options? I can not find any steel replacement lines.

Malaclypse
07-15-2012, 11:24 AM
Dealership or junkyard.

Or try www.crateenginedepot.com

FuriousG
07-15-2012, 09:19 PM
Which lines are you referring to? If you mean the hoses that go between the transmission and the radiator then you can find them on Rock Auto's (http://www.rockauto.com/catalog/raframecatalog.php) website. I've replaced mine twice now. Once because they were rusted and starting to slowly leak and then again 6 months later when the new hose burst because it rubbed on the back of the fan housing. That being said, make sure the hoses don't rub...