Fuse Relay box relocation? [Archive] - GrandAmGT.com Forum

PDA

View Full Version : Fuse Relay box relocation?


xalteph
01-25-2014, 02:52 PM
Is it possible to relocate the fuse relay box under the hood to somewhere like where the filter box is?

http://i124.photobucket.com/albums/p23/AaronGTR/car%20parts/DSCN6167.jpg

TruGreenGAGT
01-25-2014, 06:01 PM
Yes cut/splice to extend ever wire and you can move it anywhere you please

MAC the KNIFE
01-25-2014, 06:23 PM
i gotta ask, what is it in the way of?
be sure to use weatherproofing on any splices in the wire.

AaronGTR
01-25-2014, 06:37 PM
you can move it anywhere you want with enough work. It won't be easy though. The question is why would you want to move it. Its fine where it is.

rocketfast123
01-25-2014, 09:58 PM
The phrase wire tuck comes to mind

xalteph
01-25-2014, 10:20 PM
It seems like it is held on by a bracket but I can't slide the box off it. Whats holding it?

AaronGTR
01-26-2014, 07:08 AM
There is a tab on the bottom of the bracket. You have to stick a big screw driver under the box and pull up on it and out at the same time. It's a major PITA.

HOYS
01-26-2014, 03:48 PM
you can move it anywhere you want with enough work. It won't be easy though. The question is why would you want to move it. Its fine where it is.

Depending on turbo location, moving the fuse box gives more clearance for a downpipe.