GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
RedlineGoods.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 22
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ugod02010
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 05:52 PM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
Ill keep the thread updated as I go along maybe...

Ill keep the thread updated as I go along maybe it will help someone in the future
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 05:30 PM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
Thanks guys!!

Thanks guys!!
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 05:28 PM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
Nope it's metal and like 145$ hopefully pumps...

Nope it's metal and like 145$ hopefully pumps okay that's another 250
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 05:24 PM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
Pulled the little heat shield where I saw it wet...

Pulled the little heat shield where I saw it wet its not really bad but definitely moist. Do u think it could be air getting in there and effecting it. It is right at the seam. I
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 04:35 PM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
I think it's right at the seam on the center of...

I think it's right at the seam on the center of the tank. I was thinking maybe sucking air also
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 04:34 PM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
Random misfire code :(

Random misfire code :(
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 04:26 PM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
Thanks guys. I'm almost positive it's the pump...

Thanks guys. I'm almost positive it's the pump and the tank might as well change while I'm dropping it for the pump. My trans am just had the fuel pump for a few months ago felt pretty much the same....
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 05:31 AM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
Also I pulled the plug for no.2 and it almost...

Also I pulled the plug for no.2 and it almost looks like its burning quite lean there's no stale fuel on it. And checked no6 I believe. (Front right) it looked the same. So I don't think I'm losing...
Forum: Technical Q&A 10-01-2013, 05:25 AM
Replies: 18
Views: 1,703
Posted By ugod02010
99 se grandam misfire no power

Hi guys my 99 SE is giving me a hard time. I've had a check engine for a code 440. I smell fuel all the time especially when I fill more than about $15-20 in the tank. So it's leaking but not very...
Forum: Technical Q&A 09-19-2012, 05:10 AM
Replies: 8
Views: 3,490
Posted By ugod02010
I gotta get to this its getting awfully close to...

I gotta get to this its getting awfully close to fall and here in the ****hole i calll home winter isn't far off. (Western Pa). also still need to fix the master cyl. and get some paint on this car....
Forum: Technical Q&A 09-19-2012, 05:03 AM
Replies: 1
Views: 1,556
Posted By ugod02010
it also has some info about reusing TTY head...

it also has some info about reusing TTY head bolts I am about to do this on the mazda since they are within the specs for reuse and no one including the dealer around here can get them for me. only...
Forum: Technical Q&A 09-19-2012, 05:00 AM
Replies: 1
Views: 1,556
Posted By ugod02010
Post head bolts/ gaskets TORQ SPECS STRAIGHT FROM FEL'PRO

I was researching about possibly reusing my head bolts on a mazda 626 I was working on for a friend and came across this page. while it isn't G/A only it does have plenty of info for all you do it...
Forum: Technical Q&A 09-17-2012, 06:01 PM
Replies: 8
Views: 3,490
Posted By ugod02010
good stuff guys thanks. also sorry for making...

good stuff guys thanks. also sorry for making another thread bout this topic i tried lookin first and didn't get anywhere but shortly after starting this one and seeing your post i realized how many...
Forum: Technical Q&A 09-15-2012, 06:10 AM
Replies: 8
Views: 3,490
Posted By ugod02010
any idea the location. is it down by the motor i...

any idea the location. is it down by the motor i am assuming. or is it in the switch assembly?
Forum: Technical Q&A 09-14-2012, 07:49 PM
Replies: 8
Views: 3,490
Posted By ugod02010
fan only works on 3,4 or 5

my fan for my vent/ A>C heater,ect. only works when its on 3 or higher and its like its on 1 on 3 meaning it doesn't put much out. but then 4 and 5 are about the same and it just liike a jet taking...
Showing results 1 to 15 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 02:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
RedlineGoods.com