GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
MilzyMotorsports.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > GAGT - Modifications - Sponsored by RedlineGoods.com > All Show (Appearance modifications)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2009, 05:20 PM   #1
TheCrownHolder
swaggin
 
TheCrownHolder's Avatar
 
AKA: Al
Join Date: Apr 2009
Location: The D
Posts: 191
Vehicle: 03 gt
TheCrownHolder Gettin' there
Send a message via AIM to TheCrownHolder
HID's Randomly Stopped Working

Today my HID's decided to just stop working. I've had them installed for about a month. The first thing I checked when I noticed they were off was to check my headlight fuse and it was blown so i changed it, but still nothing...my lights are set up with a relay harness and this type of relay only uses the right original headlight plug (thats the fuse that was popped)

anyone have any suggestions?

the HID's are in first gen projectors and the high beams are still working, so thats how I know that the problem is in my HID's


...in an unrelated problems, my LED's and Halo Ring's on one of my headlights stopped working ...first it was just one halo and the three side LED's but not its both halos and the three side LED's ...i checked the connections and they seemed fine ...could it be that the LED's themselves are messed up and need replacing?


help meeee please people
TheCrownHolder is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 06:47 PM   #2
gaowners32
Omg B00Bz
 
gaowners32's Avatar
 
AKA: Cory
Join Date: Feb 2002
Location: Connecticut
Posts: 2,025
Vehicle: 09 Ford Fusion SEL AWD
gaowners32 a trusted member
buy new gen whatever projectors....problem solved.
gaowners32 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2009, 07:09 AM   #3
alocaurd
GAGT - Member
 
alocaurd's Avatar
 
AKA: Clayton
Join Date: Nov 2008
Location: Huntsville, Ontario
Posts: 67
Vehicle: 2000 Grand Am SE
alocaurd Gettin' there
my brother had a problem similar on his civic. check the ground of your relay. if the ballasts are close enough, try swapping the relay from low beam and high beam andd see if the problem reverses
alocaurd is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2009, 05:07 PM   #4
ChosenZero
GAGT - Member
 
AKA: Mike
Join Date: Jun 2009
Location: Detroit, Michigan
Posts: 69
Vehicle: 2001 Grand Am GT Coupe
ChosenZero Gettin' there
DUDE I SAW YOU! Omg I had a feelign you'd be on this site, I was in the all blacked out Grand Am With the Red trim on the sides and the red grilles on the front.

Hi..

Uhmm I had the same problem with mine, It was two wires touching for me!
ChosenZero is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2009, 09:30 PM   #5
TheCrownHolder
swaggin
 
TheCrownHolder's Avatar
 
AKA: Al
Join Date: Apr 2009
Location: The D
Posts: 191
Vehicle: 03 gt
TheCrownHolder Gettin' there
Send a message via AIM to TheCrownHolder
yoo my bad i dont remember. my car has limo tint all around soo r u sure it was me where was it

and I am going to try to unplug everything including power and ground tomorrow. what two wires were touching for you though i dont get it?
TheCrownHolder is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 06:25 AM   #6
ChosenZero
GAGT - Member
 
AKA: Mike
Join Date: Jun 2009
Location: Detroit, Michigan
Posts: 69
Vehicle: 2001 Grand Am GT Coupe
ChosenZero Gettin' there
Yea I saw you, We were on Schaefer Rd on the light before Ford. Than I took the alley from Fordson High, and went infront of you, than u kinda flew past me, so went past you and it kinda went back and forth like that until you took Southfield, only reason I remember is bc I loved your car and yea limo tint, i'm sure it was you, you have the LED tails
ChosenZero is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2009, 05:54 AM   #7
TheCrownHolder
swaggin
 
TheCrownHolder's Avatar
 
AKA: Al
Join Date: Apr 2009
Location: The D
Posts: 191
Vehicle: 03 gt
TheCrownHolder Gettin' there
Send a message via AIM to TheCrownHolder
just an update ....I feel like this may be my problem

http://www.toyotanation.com/forum/sh...d.php?t=290577

I am going to check today and see in case anyone else is having similar problems
TheCrownHolder is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
halo, hid, hidprojector, led, projector

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
MilzyMotorsports.com