GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
RotorsOnline.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > GAGT - Technical - Sponsored by www.MilzyMotorSports.com > Technical Q&A

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-18-2011, 10:54 AM   #1
drakesrevenge
GAGT - Member
 
drakesrevenge's Avatar
 
AKA: Matt
Join Date: May 2005
Location: Gladstone, MO
Age: 44
Posts: 78
Vehicle: 2001 Grand Am GT1
drakesrevenge Gettin' there
2001 gagt1

my 2001 has 312,XXX on it, have had some work done on it to keep it kickin' but now i've come across a problem i've never had before.

randomly, maybe once or twice a month, i'll be cruising along around 65 mph and the car feels like it is dying, only for like a second. initially i thought it was slipping from 4th to 3rd, because that's what it feels like. took it to the tranny shop. fluids okay and the guy tells me that something is wrong with the engine.....................however, there's no codes being activated.

could it be a fuel pump problem? --just had one put in last feb, and it only has about 25K on it.

plus my mpg has gone from about 26 to 21 in the last month. i'm putting in a new fuel filter tomorrow, even though it only has about 20K on it.

any suggestions on what it could be?
drakesrevenge is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
RotorsOnline.com