GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
RedlineGoods.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > GAGT - Technical - Sponsored by www.MilzyMotorSports.com > Technical Q&A

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-13-2017, 12:14 PM   #1
curtpank
GAGT - Member
 
AKA: Curt
Join Date: Jun 2005
Location: Winnipeg Manitoba
Age: 46
Posts: 75
Vehicle: 2002 Grand Am GT Sedan
curtpank Still kinda new, but learning
ckp sensor or coil pack bad with no SES?

hi all - I'm having stalling issues and according to scans it looks like there are crazy fluctuations in engine ignition timing. This causes random stalling while driving once the car has warmed up. It can't be restarted again until it cools down.

I've replaced the ignition switch and lock cylinder and changed plugs, wires, cleaned the MAF sensor too.

The funny thing is there are no CELs lit or stored.

So: is it possible that this is caused by a failing CKP sensor or coil pack? Is that even possible without a CEL?
__________________
"Not Stock and Four Smoking Barrels"

Dr. Speed CAI; WOT-Tech ported UIM and LIM; Billet 65mm Throttle body; S&S headers, downpipe and cat; Borla cat-back; custom PCM tune; front heated seats; altezza clear tails; 18" Core Racing Evo rims; 225/40ZR18 BF Goodrich G-Force KDW2 tires
curtpank is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
RedlineGoods.com