GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
MilzyMotorsports.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > GAGT - Main - Sponsored by www.PFYC.com > Requests and Feedback

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-20-2005, 05:44 AM   #1
Licit
GAGT - Member
 
Licit's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Bloomington, IN
Age: 43
Posts: 347
Vehicle: 2004 GTO
Licit Gettin' there
Cannot open site on Insight broadband!!

Wanted to post and let you know that I am unable to open the site with any browser for around a month, via Insight cable broadband internet connection. I tried everything I could to make it work from home and could not find a solution. So I called the cable company and after their technical assistants were unable to open the site either I realized it is a bigger issure than just my computer. I am supposed to call back there today and see if they found a solution, they said to give them a few days and I had called on the 15th of July. Is there any reason that the site would not open via a cable connection? I am left for now to get on the site when I come to work(like right now), but it kind of sucks not being able to do it at home, especially when trying to buy and sell items in the for sale section.
Tim
Licit is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2005, 06:40 AM   #2
tenspeed
GAGT - Senior Member
 
tenspeed's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Honeoye, NY
Posts: 1,734
Vehicle: 02 GA 2.2L, 5 Speed
tenspeed has disabled reputation
Every time I changed anything i.e. new posts, opening a thread, trying to post, going to the next page, etc., I had to log back on.

My options are set on accept all cookies. The site worked OK at work and started working normally today from home. Two other forums worked OK from home.

I'm on cable too.
__________________
~Jim~
www.TeamGI.com - Western New York
Cardomain page
tenspeed is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2005, 07:58 AM   #3
Licit
GAGT - Member
 
Licit's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Bloomington, IN
Age: 43
Posts: 347
Vehicle: 2004 GTO
Licit Gettin' there
Quote:
Originally Posted by tenspeed
Every time I changed anything i.e. new posts, opening a thread, trying to post, going to the next page, etc., I had to log back on.

My options are set on accept all cookies. The site worked OK at work and started working normally today from home. Two other forums worked OK from home.

I'm on cable too.
So I should check to see if my internet options are set to accept all cookies?
Licit is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2005, 10:39 AM   #4
sc02grandam
GAGT - Member
 
sc02grandam's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Edmonton/ Saskatoon, CANADA
Age: 37
Posts: 920
Vehicle: 02 GT coupe.. SC
sc02grandam Gettin' there
Send a message via MSN to sc02grandam
GAGT.com/aleromod.com wont work at work

still doesnt work for me at school either
sc02grandam is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2005, 10:54 AM   #5
tenspeed
GAGT - Senior Member
 
tenspeed's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Honeoye, NY
Posts: 1,734
Vehicle: 02 GA 2.2L, 5 Speed
tenspeed has disabled reputation
Quote:
Originally Posted by Licit
So I should check to see if my internet options are set to accept all cookies?
You could try that. I was saying that I experienced a problem with this site and have cable. I had all cookies enabled, two other forums worked and GAGT would ask me to log on everytime I did anything. It started working yesterday, I don't know what changed.
__________________
~Jim~
www.TeamGI.com - Western New York
Cardomain page
tenspeed is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2005, 02:25 AM   #6
Licit
GAGT - Member
 
Licit's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Bloomington, IN
Age: 43
Posts: 347
Vehicle: 2004 GTO
Licit Gettin' there
I tried what that link said that sc02grandam posted and still no luck from home. My isp had me try the dns dump and a few things and none work. There's nothing like a $45 internet connection that won't connect to one of my most visited sites. It sucks big time since I have been able to open the site from home for about 4 years until a month and a half ago.
Licit is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2005, 07:33 AM   #7
ssc116
ou812
 
ssc116's Avatar
 
AKA: Steve
Join Date: Jan 2003
Location: Verona, PA
Age: 41
Posts: 65
Vehicle: 06 Stang GT/ 02 Accord
ssc116 Gettin' there
Send a message via AIM to ssc116 Send a message via Yahoo to ssc116
I haven't been able to access the site from home since the server change. I have Comcast HSI. I can get here from work though. I email Jeremy when I first noticed this and he said to try to flush the dns, ipconfig /flushdns. This hasn't worked for me, maybe for you. He also said the the ISP my not refresh their setting frequently enough.

Can you ping anything? I get request timed out when I ping the web address but I can ping the IP. When I got to the IP it says host not found.
__________________
GUYS: No shirt, no service. GALS: No shirt, no problem
Some people just don't know how to drive. I call these people "Everybody But Me".
Impotence: Nature's way of saying "No hard feelings"
Out of my mind...Back in five minutes.
ssc116 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2005, 07:04 AM   #8
Ajaxus
GAGT - Junkie
 
Ajaxus's Avatar
 
AKA: AJ
Join Date: Dec 2004
Location: Missoula, MT
Age: 31
Posts: 8,402
Vehicle: '01 Subaru Outback LTD
Ajaxus Gettin' there
uh, clear all the cookies? check your security settings too, to see if they changed.
Ajaxus is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2005, 10:06 PM   #9
Licit
GAGT - Member
 
Licit's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Bloomington, IN
Age: 43
Posts: 347
Vehicle: 2004 GTO
Licit Gettin' there
Quote:
Originally Posted by Ajaxus
uh, clear all the cookies? check your security settings too, to see if they changed.
Still doesn't work, nothing has. The company that provides my internet service can't fix the issue so I don't know what will happen. Probably be stuck checking the site when here at work.
Licit is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2005, 10:15 PM   #10
mfuller
Mr. Common Sense
 
mfuller's Avatar
 
AKA: Matt
Join Date: Aug 2002
Location: Loves Park, IL USA
Age: 43
Posts: 2,026
Vehicle: 2000 Alero GLS sedan
mfuller a trusted member
Did you try this suggestion? I'm on Insight Broadband as well and it worked for me.

navigate to c:\windows\system32\drivers\etc or whever your operating system directory resides be it c:\windows, c:\winnt, k:\win2000, or whatever

open the hosts file in notepad
add the following to the bottom of the file and save:
72.36.161.98 www.grandamgt.com
__________________
Matt - Resident brake and suspension guru
Also, your friendly Performance and Technical Moderator
"How do you make a small fortune in racing? Start with a large one." - Roger Penske
Built 3400/3500 V6 hybrid, Quaife LSD-equipped F40, AP Racing brakes, and a partridge in a pear tree.
Click here to see my Wheelwell profile
mfuller is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2005, 01:23 PM   #11
Inferno
Lights and Sirens
 
Inferno's Avatar
 
AKA: Glen
Join Date: Oct 2002
Location: London, Ontario
Age: 40
Posts: 417
Vehicle: 2007 Nissan Altima 3.5
Inferno Gettin' there
Are you using a router? Sometimes its internal firewall won't let certian IP's accessable
__________________
Where there's smoke, there's fire

Pain is inevitable. Misery is optional
Inferno is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2005, 01:27 PM   #12
Black Z28
Z is comin fo ya!!!
 
Black Z28's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Pittsburgh Pennsylvania
Age: 36
Posts: 624
Vehicle: 2002 manual Z28
Black Z28 Gettin' there
Send a message via AIM to Black Z28 Send a message via Yahoo to Black Z28
its most likely a DNS issue.... do what mfuller posted
__________________
2002 Onyx Black M6 Z28
13.208 @ 108 Mods: SLP loudmouth catback, MTI Airbox lid, Pro 5.0 short throw
1995 Mitsubishi Eclipse GS M5
Black Z28 is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2005, 01:36 PM   #13
Panacea
Mmmm Donuts.
 
Panacea's Avatar
 
AKA: Macleod52
Join Date: Mar 2003
Location: Rock Island, IL
Age: 36
Posts: 3,160
Vehicle: '09 Malibu LTZ
Panacea a trusted member
Send a message via AIM to Panacea
Quote:
Originally Posted by mfuller
Did you try this suggestion? I'm on Insight Broadband as well and it worked for me.

navigate to c:\windows\system32\drivers\etc or whever your operating system directory resides be it c:\windows, c:\winnt, k:\win2000, or whatever

open the hosts file in notepad
add the following to the bottom of the file and save:
72.36.161.98 www.grandamgt.com
It's exactly that! This happens on the Mediacom connection around here. It's gay as hell!
__________________
"Never argue with idiots. They bring you down to their level, and beat you with experience."
Panacea is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2005, 07:22 PM   #14
Licit
GAGT - Member
 
Licit's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Bloomington, IN
Age: 43
Posts: 347
Vehicle: 2004 GTO
Licit Gettin' there
Quote:
Originally Posted by mfuller
Did you try this suggestion? I'm on Insight Broadband as well and it worked for me.

navigate to c:\windows\system32\drivers\etc or whever your operating system directory resides be it c:\windows, c:\winnt, k:\win2000, or whatever

open the hosts file in notepad
add the following to the bottom of the file and save:
72.36.161.98 www.grandamgt.com
Yeah that worked, thank you so much. The first time I tried for some reason it didn't work but I may not have saved after entering the lines in. Regardless I am loving being able to check the site from home after a couple months without.
Licit is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2005, 08:55 AM   #15
dearim
Casual Car Nut
 
dearim's Avatar
 
AKA: Michael
Join Date: Dec 2002
Location: Utah
Age: 43
Posts: 228
Vehicle: 2012 Ford Focus SEL
dearim Gettin' there
Quote:
Originally Posted by ssc116
I haven't been able to access the site from home since the server change. I have Comcast HSI. I can get here from work though. I email Jeremy when I first noticed this and he said to try to flush the dns, ipconfig /flushdns. This hasn't worked for me, maybe for you. He also said the the ISP my not refresh their setting frequently enough.

Can you ping anything? I get request timed out when I ping the web address but I can ping the IP. When I got to the IP it says host not found.
I, too, have been having problems accessing the site through my Comcast connection at home. I have several friends who have been kind enough to try to visit the site on their Comcast connections as well, and none can access the site. The issue started for me at the time of the hosting change as well.

I have a buddy who works at Salt Lake County IT who believes it's being caused by a DNS issue on Comcast's side of things.
dearim is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2005, 09:23 AM   #16
Panacea
Mmmm Donuts.
 
Panacea's Avatar
 
AKA: Macleod52
Join Date: Mar 2003
Location: Rock Island, IL
Age: 36
Posts: 3,160
Vehicle: '09 Malibu LTZ
Panacea a trusted member
Send a message via AIM to Panacea
Quote:
Originally Posted by dearim
I, too, have been having problems accessing the site through my Comcast connection at home. I have several friends who have been kind enough to try to visit the site on their Comcast connections as well, and none can access the site. The issue started for me at the time of the hosting change as well.

I have a buddy who works at Salt Lake County IT who believes it's being caused by a DNS issue on Comcast's side of things.
That's what we've been saying.... Follow MFuller's instructions and everything will be kosher.
__________________
"Never argue with idiots. They bring you down to their level, and beat you with experience."
Panacea is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2005, 09:32 AM   #17
dearim
Casual Car Nut
 
dearim's Avatar
 
AKA: Michael
Join Date: Dec 2002
Location: Utah
Age: 43
Posts: 228
Vehicle: 2012 Ford Focus SEL
dearim Gettin' there
Quote:
Originally Posted by Panacea
That's what we've been saying.... Follow MFuller's instructions and everything will be kosher.

Actually, I tried it several weeks ago, as I found that fix suggested on GAOwnersClub.com. It didn't work. I'll post more tomorrow after I get a chance to look at it again.
dearim is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
MilzyMotorsports.com