GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
MilzyMotorsports.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > GAGT - Technical - Sponsored by www.MilzyMotorSports.com > Technical Q&A

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2006, 08:07 PM   #1
MegaHyp
Work less, Mod more.
 
Join Date: Jan 2004
Location: The R-O-C..585
Age: 34
Posts: 102
Vehicle: 1999 Grand Am SE V6
MegaHyp Gettin' there
Send a message via AIM to MegaHyp
Gauge lights not working

Hi guys, i am hoping someone can help me with this quick. i think i blew a fuse when i was messing around with the car battery today because i just got in to drive and my gauge lights are not working at all...and yes i checked the dimmer. i looked all over the damn car and CANNOT find a fuse for the gauge lights. does anyone have a clue?
__________________
--==2003 SRT-4==--
POS Grand Am gone, now rippin with a 2003 SRT-4!
MegaHyp is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2006, 09:22 PM   #2
awaadster3
GAGT - Member
 
awaadster3's Avatar
 
AKA: ammar
Join Date: Oct 2004
Location: Bloomfield, MI
Age: 31
Posts: 520
Vehicle: 2004 Grand Am GT Sedan
awaadster3 Gettin' there
Send a message via AIM to awaadster3 Send a message via MSN to awaadster3
I had the same problem. Check the Illum. fuse on the passanger side. It one of the top fuses.
awaadster3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
MilzyMotorsports.com