GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
RedlineGoods.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > GAGT - Modifications - Sponsored by RedlineGoods.com > Car Audio, Video & Security > Car Audio Reference Material

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2007, 08:14 PM   #1
Tommygt
GAGT - Newbie
 
AKA: Tommy
Join Date: Apr 2007
Location: Georgia
Posts: 4
Vehicle: 2001 Grand Am GT Ram A
Tommygt Gettin' there
2001 GAGT Monsoon wiring problem

I just installed my amp with a box with two 8's. Wired my amp per the wiring instructions on this forum, now with my fade and bal at center, the right front speaker does not work and the left speaker, amp driven, will not work. I disconnected my rear fact deck speakers, since they were blown, could this be the problem? I wired E4 through E7 for the rear left and right. My amp powers up fine, no problem there, only the sound. I even disconnected the box speakers, and the right front still would not work. If you put the bal on full right, and turn up the radio you can slightly hear the radio. Any suggestions?
Tommygt is offline  
Old 04-29-2007, 06:55 PM   #2
Molson
Admininadian!
 
Molson's Avatar
 
AKA: Jim
Join Date: Mar 2001
Location: Great White Norf
Age: 41
Posts: 3,693
Vehicle: GMC 2500 HD & MKZ
Molson a trusted member
please post in only one forum.
__________________
Sig
Molson is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
RedlineGoods.com