GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
RedlineGoods.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > GAGT - Technical - Sponsored by www.MilzyMotorSports.com > Technical Q&A

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2008, 01:24 AM   #1
TFA
GAGT - Member
 
TFA's Avatar
 
AKA: Kevin
Join Date: Oct 2006
Location: Trenton (The NJ State Capital, NOT Canada, by the way)
Age: 31
Posts: 553
Vehicle: 2003 Grand Am GT
TFA Gettin' there
Send a message via AIM to TFA
Weird headlight problem

So my L headlight went out, and decided to replace all the bulbs in both sides. I did so, with silverstar all around. Now everything works and looks great, with 1 exception. My L side turn/marker light (in the middle) doesnt work until I hit the turn signal. Under normal operating conditions, when the lights are on, they are suppose to steady burn, but this one doesnt, the other one does though. It works fine when I hit the L turn signal though
__________________
Im allowed to take your clothes off ma'am , Im a paramedic.

'03 GT.
busted front bumper, Dr. speed cold air box, red top, MPR PCM, custom 2.5" mandrel catback to SLP, interior mods. Future: Tons O fun
TFA is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 02:07 AM   #2
Metalxen
Banzai Baby!!
 
Metalxen's Avatar
 
AKA: Rob
Join Date: Oct 2005
Location: Edmonton/Alberta
Posts: 54
Vehicle: 2005 Grand Am GT
Metalxen Gettin' there
What's wrong with Canada?
__________________
05 GAGT & I Drive Her Like I'm On A Mission From God!! 2.5 Magnaflow cat back exhaust W/high flow cat , Cai, 5% tint ,tuned MPR pcm ,Eibachs sitting on Kyb Gr2 struts, Brigestone Potenza's wrapped around 17x7.5 American Racing wheels
Metalxen is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 09:17 AM   #3
cardude007617
mmm turbo boost
 
cardude007617's Avatar
 
AKA: Paul
Join Date: Dec 2006
Location: Milwaukee WI
Age: 28
Posts: 4,870
Vehicle: 2005 WRX Sedan 5 Speed
cardude007617 Gettin' there
Send a message via AIM to cardude007617 Send a message via Yahoo to cardude007617
relay?
__________________
http://www.cardomain.com/ride/2565053
-2005 World Rally Blue Subaru Impreza WRX Sedan:
Tanabe Touring 3in catback, ERZ bellmouth catted downpipe, catless uppipe, SPT Pink springs, SPT short shifter, SPT intake, stereo, Cobb Accessport stage II, Prosport boost/oil temp/volt gauges, 35%, 17x8 Rota Torques, F/R strut braces

It's what makes a Subaru, a Subaru.
cardude007617 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 10:08 AM   #4
GrandAmGT-2008
GrandAmGT-2008
 
AKA: William
Join Date: May 2005
Location: flippin, AR
Age: 28
Posts: 157
Vehicle: 2000 GA-GT Coupe
GrandAmGT-2008 Gettin' there
Send a message via MSN to GrandAmGT-2008 Send a message via Yahoo to GrandAmGT-2008
is it the original bulb or have you replaced it? you could have put the wrong one in.
__________________
Just because you can speed, DOESNT mean your car is fast!!

My CarDomain!!
GrandAmGT-2008 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 06:34 PM   #5
gagt Mechanic
GAGT - Member
 
AKA: Jordan
Join Date: Sep 2008
Location: Aurora IL
Posts: 155
Vehicle: 04 GAGT Coupe
gagt Mechanic Gettin' there
check the wires and the pig tail, lots of corrosion?
gagt Mechanic is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 07:04 PM   #6
McFlurrey06
GAGT - Member
 
McFlurrey06's Avatar
 
AKA: Matt
Join Date: Mar 2008
Location: Clawson, MI
Age: 30
Posts: 676
Vehicle: 2001 Grand Am GT Coupe
McFlurrey06 Gettin' there
make sure the bulb leads arn't bent or one is broken?

isn't there 2 sets of leads like one for the running lamp filiment, and aonther for the blinker filiment?
__________________
/ MP Racing CAI / TYC Black & Clear Corners / LED Tails / Silver Shorty Antenna / TNL Strut Tower Braces /


Quote:
Originally Posted by AMRAAM4 View Post
Here's a poem I just wrote for you:

Get in your car,
Drive to the local Dept of Public Works,
Put yourself into a chipper shredder,
GrandAmGT.com rejoices.
McFlurrey06 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 09:00 PM   #7
tenspeed
GAGT - Senior Member
 
tenspeed's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Honeoye, NY
Posts: 1,734
Vehicle: 02 GA 2.2L, 5 Speed
tenspeed has disabled reputation
Sounds like a bad ground. When you use the turn signal, it backfeeds.
__________________
~Jim~
www.TeamGI.com - Western New York
Cardomain page
tenspeed is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2008, 06:00 AM   #8
TFA
GAGT - Member
 
TFA's Avatar
 
AKA: Kevin
Join Date: Oct 2006
Location: Trenton (The NJ State Capital, NOT Canada, by the way)
Age: 31
Posts: 553
Vehicle: 2003 Grand Am GT
TFA Gettin' there
Send a message via AIM to TFA
Ill take a look at the pigtail. It is the same type of bulb that is in the other side, and that side works fine. It is killing my OCD having one side light up and not the other . I have another set of the bulbs, maybe Ill try a different one.
__________________
Im allowed to take your clothes off ma'am , Im a paramedic.

'03 GT.
busted front bumper, Dr. speed cold air box, red top, MPR PCM, custom 2.5" mandrel catback to SLP, interior mods. Future: Tons O fun
TFA is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
RedlineGoods.com