GrandAmGT.com Forum
http://www.pfyc.com GrandAmGT.com Premium Memership Signup
MilzyMotorsports.com   

Go Back   GrandAmGT.com Forum > GAGT - Technical - Sponsored by www.MilzyMotorSports.com > Technical Q&A

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2008, 06:42 PM   #1
bkwales
GAGT - Newbie
 
AKA: Brian
Join Date: Oct 2008
Location: Andalusia Ill
Posts: 29
Vehicle: 2000 Grand Am GT
bkwales Gettin' there
steering wheel question

Not sure if this is the right place to put this post.... but is it possible to put a steering wheel from an SE2 (with radio controls) into a GT that does not have radio controls and make it work????

I have a chance to pick up a near mint 99 SE2 for 450 clams it has a leather interior and i want to do a full swap into my GT w/o leather. I found the post about taking out the dash so i can get my way through that.. but i am curious about the wiring for the other wheel....

I have no had experience doing a swap of this magnitude in a grand am.. ive done it a few times in my Dodge daytonas and in most cases they all used the same wiring harness for the top end models and the low end.... so the unused stuff was all there... just burried under the carpets, in cubbie holes, and such...


anyone have any thoughts on this???? sorry for the newbie questions that you all have dealt with Im sure many times.. but its my first time tackling the Grand Ams in this manner....


thanks in advance.

Brian
bkwales is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2008, 06:59 PM   #2
PhantomLover007
'Til I see you again
 
PhantomLover007's Avatar
 
AKA: Matt
Join Date: Oct 2006
Location: Augusta/ Ft Gordon, GA
Age: 46
Posts: 7,676
Vehicle: 02 SC/T kitted & M62'd
PhantomLover007 has made plenty of valid pointsPhantomLover007 has made plenty of valid points
Send a message via AIM to PhantomLover007 Send a message via Yahoo to PhantomLover007
Yes. IIRC, you need to get the radio control module if the steering wheel didn't come w/ it.
__________________
Quote:
Originally Posted by Ajaxus View Post
Oh, and I'm now house trained, so no more urinary issues to worry about.

My ride:
GA's ONLY SC/T'ed Grand Am according to CarDomain
PhantomLover007 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2008, 07:59 PM   #3
bkwales
GAGT - Newbie
 
AKA: Brian
Join Date: Oct 2008
Location: Andalusia Ill
Posts: 29
Vehicle: 2000 Grand Am GT
bkwales Gettin' there
well.. im getting the whole car it will have everything on it....... is this in the dash? in the column? and will it swap??
bkwales is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 GrandAmGT.com
MilzyMotorsports.com